ЦЕНЕ УСЛУГА

121313000

11111111

ОМБРЕ

Кратка 1400 дин
Средња 1700 дин
Дуга 2000 дин
Екстра дуга 2500 дин

СЕНЧЕЊЕ

Кратка 1600 дин
Средња 1900 дин
Дуга 2200 дин
Екстра дуга 2500 дин
Праменови  1 фолија 100 дин
Рајф 200 дин
Рибља кост 400 дин
Кика комад 150 дин
Ампула 200 дин
Спа ампула 250 дин
Услужно фарбање 400 дин

ПРЕЛИВ

Кратка 600 дин
Средња 700 дин
Дуга 800 дин
Екстра дуга 1000 дин

ФАРБАЊЕ

Израстак 900 дин
Кратка 1200 дин
Средња 1400 дин
Дуга 1600 дин
Екстра дуга 1900 дин

БЛАЈХАЊЕ

Израстак 1400 дин
Кратка 1400 дин
Средња 1600 дин
Дуга 1900 дин
Екстра дуга 2300 дин

ПРАМЕНОВИ

Кратка 1800 дин
Средња 1900 дин
Дуга 2200 дин
Екстра дуга 2400 дин

ПРАМЕНОВИ У ВИШЕ БОЈА

Кратка 2200 дин
Средња 2500 дин
Дуга 2800 дин
Екстра дуга 3000 дин

ШИШАЊЕ

Мушко шишање 250 дин
Мушко прање косе 100 дин
Шишање браде 100 дин

ЖЕНСКО ШИШАЊЕ

Кратка – средња 300 дин
Дуга 400 дин
Екстра дуга 500 дин

ЖЕНСКО ФЕНИРАЊЕ

Кратка – средња 300 дин
Дуга 400 дин
Екстра дуга 500 дин

ДУБИНСКО ПРАЊЕ

Кратка 800 дин
Средња 800 дин
Дуга 1000 дин
Екстра дуга 1000 дин

Нудимо и фарбање, праменови, кератински третман косе, бразилско исправљање косе.

МАНИКИР

Гел лак 500 дин
Ши лак 900 дин
Скидање гел лака 200 дин
Гел на природне (ојачавање) 800 дин
Корекција 1000 дин
Корекција 1 нокта 150 дин
Френч – боја гел 1000 дин
Надоградња 1200 дин
Излибање 1400 дин
Маникир 350 дин
Маникир + френч 550 дин
Лакирање 100 дин
Лакирање + френч 150 дин
Сечење ноктију 200 дин
Естетски педикир 450 дин
Медицински педикир 800 дин
Естетски педикир + френч 650 дин
Скидање гела 350 дин

ДЕПИЛАЦИЈА

Топла депилација / пола руке 200 дин
Топла депилација / целе руке 300 дин
Хладна депилација / пола руке 250 дин
Хладна депилација / целеруке 400 дин
Хладна депилација / пола ноге 400 дин
Хладна депилација / целих ногу 700 дин
Хладна депилација ногу са препонама 900 дин